2008

Σημαντική και έντονη η παρουσία της CENTURY CONTROL στην έκθεση Electrotec που έγινε στην Αθήνα. Με την ευκαιρία αυτή η εταιρία έθεσε νέα δυναμικά θεμέλια καθώς πρόσθεσε στη συλλογή της και παρουσίασε 2 καινούρια προϊόντα . Τη νέα σειρά διακοπτών με πρωτοποριακό design FLEXI και τη σειρά AQUARIUS , στεγανούς διακόπτες με πιστοποίηση IP54.


 
 
2010    
more ...
Εντονη και δυναμική η παρουσία της Century Control στην κλαδική έκεθση ΗΛΕΚΤΡΟTECH που έγινε την 1η έως την 4η Οκτωβρίου 2010 για πρώτη φορά στο νέο, υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Το μότο της εταρίας στην συγκεκριμένη έκθεση ήταν και είναι το THINK GREEN. Οι ανανεωμένες προτάσεις της προσφέρουν την οικονομία και συνεπώς την οικολογία. Στην έκθεση η Century Control παρουσίασε το σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων.
Century Control  
       
       
       
       
       
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
About usΠροϊόνταΝέαDownloadsΚατάλογοςΕπικοινωνία .... ..... ......... ................... ...... ... . ....... ..... ... . ... .. ... . .. ..... .. . . ..... . . ... . ... . .. ... ..... .... ...... ©Art Noise Communication