ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  
H Century Control είναι ένα σύνολο προτάσεων, εφαρμογών και λύσεων που έρχονται να εξυπηρετήσουν τον επαγγελματία ηλεκτρολόγο και τον τελικό χρήστη. Η εταιρία συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας στη χώρα μας. Είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης που έχει την υποδομή την τεχνογνωσία και τα μέσα να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια και πρωτότυπες υπηρεσίες στους συνεργάτες της.

  Για εσωτερική ή εξωτερική επίτοιχη εγκατάσταση.
Η σειρά PLUS IP54 Series είναι ιδανική για εσωτερική επίτοιχη εγκατάσταση παρέχοντας απόλυτη ασφάλεια από υγρασία και νερό.
Τοποθετείται εύκολα σε parking, βιομηχανικούς χώρους, κουζίνες, αποθήκες, πισίνες, κήπους και κτίρια .

     
  DIMMER
Η αισθητική και η λειτουργικότητα συμβαδίζουν με την ποιότητα, Το λεπτό design η ποικιλία χρωμάτων με βάση την απλότητα του λευκού έρχεται να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις. Παίζοντας με τα μεταλλικά χρώματα η σειρά Flexi δίνει τη δική της άποψη σε συνδυασμό με τις λιτές γραμμές. Ο καθαρός σχεδιασμός της φέρνει την έμπνευση των υψηλών διακοσμητικών εφαρμογών στο χώρο.   Οι ροοστάτες (Dimmers) είναι ηλεκτρονικές διατάξεις που αυξομειώνουν το φορτίο που ελέγχουν (λάμπες,μετασχηματιστές επαγωγικούς και ηλεκτρονικούς, μοτέρ κ.λ.π.). Κατά την ρύθμιση, μεταβάλλουν την καταναλόμενη ισχύ του φορτίου, εξοικονομώντας ενέργεια.
Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ροοστατών ανάλογα με την ισχύ τους και με το είδος του φορτίου που ρυθμίζουν
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία είναι η σωστή εκλογή τύπου του ροοστάτη. ...
     
 
........
   

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
About usΠροϊόνταΝέαDownloadsΚατάλογοςΕπικοινωνία ....................................................................................................................... ©Art Noise Communication