ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  
Το σύστημα διαχείρησης πρόσβασης της Century Control, είναι ο σύχρονος τρόπος ελέγχου και διαχείρισης κτιρίων, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων κλπ Βασισμένο σε τεχνολογίες αιχμής και σε πρωτόκολλα κορυφαίων εταιριών.Σχεδιαστηκε με αρχιτεκτονική και χαρακτηριστικά που έρχονται να καλύψουν,με ευέλικτο και έξυπνοτρόπο τις σύγχρονες ανάγκες.

  Εντονη και δυναμική η παρουσία της Century Control στην κλαδική έκεθση ΗΛΕΚΤΡΟTECH που έγινε την 1η έως την 4η Οκτωβρίου 2010 για πρώτη φορά στο νέο, υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Think Green..
     
  DIMMER
Η αισθητική και η λειτουργικότητα συμβαδίζουν με την ποιότητα, Το λεπτό design η ποικιλία χρωμάτων με βάση την απλότητα του λευκού έρχεται να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις. Παίζοντας με τα μεταλλικά χρώματα η σειρά Flexi δίνει τη δική της άποψη σε συνδυασμό με τις λιτές γραμμές. Ο καθαρός σχεδιασμός της φέρνει την έμπνευση των υψηλών διακοσμητικών εφαρμογών στο χώρο.   Οι ροοστάτες (Dimmers) είναι ηλεκτρονικές διατάξεις που αυξομειώνουν το φορτίο που ελέγχουν (λάμπες,μετασχηματιστές επαγωγικούς και ηλεκτρονικούς, μοτέρ κ.λ.π.). Κατά την ρύθμιση, μεταβάλλουν την καταναλόμενη ισχύ του φορτίου, εξοικονομώντας ενέργεια.
Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ροοστατών ανάλογα με την ισχύ τους και με το είδος του φορτίου που ρυθμίζουν
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία είναι η σωστή εκλογή τύπου του ροοστάτη. ...
     
 
........
   

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
About usΠροϊόνταΝέαDownloadsΚατάλογοςΕπικοινωνία .... ..... ......... ................... ...... ... . ....... ..... ... . ... .. ... . .. ..... .. . . ..... . . ... . ... . .. ... ..... .... ...... ©Art Noise Communication